Koncert

Kiállítás

Előadás

Gyermek

Mozgás

Tanfolyam

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Köfém Művház hírlevelére és értesüljön elsőként programjainkról!

A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend estéje

A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend zászlósbor bemutatója, valamint az új borkirálynő beiktatása

A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend 2022.02.05-én, szombaton tartotta zászlósbora bemutatóját, valamint az új borkirálynő beiktatását

Az esemény megnyitójaként Simon József, a Köfém Művelődési Ház igazgatója, egyben a borlovagrend ceremóniamestere köszöntötte a megjelenteket.

Üdvözölte a vendégeket, többek között Róth Péter alpolgármestert, valamint a vezetőségi tagokat, majd felkérte Dinnyés Ferenc, elnök- nagymester urat a zászlósbor bemutatása, ami egyben a királyi város bora címet is viselheti.

A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend szombaton tartotta zászlósbora bemutatóját, és egyben beiktatták az új borkirálynőt is

A 2022 -es zászlósbor kihírdetése

Az öttagú zsűri és a nagymester, valamint a nagytanács döntése alapján ezúttal Csóbor Jenő irsai olivér bora lett a legjobb, és kapta meg a zászlósbor címet.

Csóbor Jenő irsai olivér bora lett a legjobb, és kapta meg a zászlósbor címet. A második legjobbnak értékelt nedű a kísérőbor címet viselheti, ezt Csóborék cabernet sauvignonja kapta.

A második legjobbnak értékelt nedű a kísérőbor címet viselheti, ezt Csóborék cabernet sauvignonja kapta.

Új borkirálynő beiktatása

Az est második felében került sor az idei év borkirálynő beiktatésára. A hivatalos forma alapján Holczheim Annát a tavalyi borkirálynőt elbúcsúztatták, majd köszöntötték az új királynőt, Igari Fruzsinát. A szőlész, borász szakmára készülő Fruzsina a magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen tanul. A tehetséges és a szakma iránt elkötelezettséget érző királynő tisztje, hogy résztvegyen a borrend népszerűsítésében, megjelenjen a különböző eseményeken és segítse a hagyományápolást.

Noe Hegyi borrend 2022.02 borkirálynő Igari Fruzsina

Az est finom borok és pezsgők társaságában, jó  hangulatú beszélgetéssel ért véget.

Tekintsék meg a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend estéjáről készült videó összeállítást:

 

További híreink

Fűtési szezon alatt nyitva tartásunk többször változhat. Kérjük kövessék figyelemmel.
Kérjük kövesse figyelemmel aktuális információnkat.
Vass László- Réz domborművek