Kiállítás

A hónap műtárgya – április

A hónap műtárgya című sorozatunkban, képzőművészeti alkotásokat és azok alkotóit mutatjuk be Önöknek. A galéria teljes tárlata megvásárolható. Ebben a hónapban Horváth János képzőművész, Közel a parthoz című festményét láthatják.

Időpont:

Rendszeres
Időpontja:

Az esemény leírása:

Az alkotó:

Dér Adrienn székesfehérvári születésű festőművész. Tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végezte, képgrafika majd tanár szakon. 2010-ben az Akademie der Bildenden Künste, München intézményében is képezte magát.  A Székesfehérvári Művészek Társaságának tagja.
„Munkáim leginkább napjaink fun-loving kultúrájának meghatározó jelenségére – a giccsre, valamint az ezzel párhuzamosan futó camp jelenségre reflektálnak…
…Munkáim létrehozásakor sokat merítek talált tárgyak, motívumok karakterjegyeiből is; néha pedig magával a fellelt objekttel építkezem. Mára ugyanis oly mennyiségű tárgy és információhalmaz vesz körül minket, hogy – véleményem szerint – a művészet egyik feladatának a választás metódusa tekinthető, a meglévő információk átdolgozása, új kontextusba helyezése.” –mondja a művésznő.

forrás: www.kormendigaleria.hu

Az alkotás:

Címe: Önimádat

Festés dátuma: 2008.

Technika: színes nyomat, papír

Mérete: 25 x 30 cm

Szignó: kép hátulján

 

 

Belépő:

ingyenes

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Köfém Művház hírlevelére és értesüljön elsőként programjainkról!