Előadás, Stand up előadás

Felméri Péter önálló estje „A jövő sem a régi”

Volt idő, amikor azt hittem, hogy a jövő nyugis lesz, laza és egyszerű. De már a jövő sem a régi!

Időpont:

2024. április 25., 19:00
– 2024. április 25., 20:30 között

Az esemény leírása:

A jövő sem a régi

Április 25-én 19 órakor Felméri Péter önálló estje „A jövő sem a régi” címmel Székesfehérváron, a Köfém Művelődési Házban!

Műsorvezető: Said Dániel

______

Ahhoz, hogy 2023-ban önmagad lehess, elő kell fizess a Spotify-ra. A napodról nem te döntesz, hanem az algoritmusok. A tavalyi 3 évesek átlagéletkora pedig idén már 4. És ki tudja mi lesz itt jövőre?

Tavaly még magamnak kellett megírjam ezt a leírást, idén meg akár a ChatGPT is megírhatná. Talán meg is írta… Ki tudja ezt ma már? A mesterséges intelligencia egy 9 éves gyerek szintjén van. Mondjuk rendet nem rak a szobájában. Igaz, szobája nincs is…

Volt idő, amikor azt hittem, hogy a jövő nyugis lesz, laza és egyszerű. De már a jövő sem a régi!

A 2022-ben megjelent “B-TERV” című humorestem után itt a legújabb, friss, ropogós, vadiúj: “A jövő sem a régi”. Gyertek el, nézzétek meg, nevessünk együtt egy jót!

______

🎟Jegyek kaphatók a Vajda János Könyvesboltban (Fő u. 2.), a Líra Könyvesboltban (Holland fasor 1.) és online a https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/szekesfehervar oldalon.

(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/

Belépő:

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Köfém Művház hírlevelére és értesüljön elsőként programjainkról!