Kiflihajó zenekar gyermekkoncertje
Gyerek

Gyermekszínház : Kiflihajó koncert

November 13. : KIFLIHAJÓ Gyermekszínház 

Időpont:

2021. november 13., 16:00
– 2021. november 13., 17:00 között

Az esemény leírása:

November 13. : Gyermekszínház

A Kiflihajó új formáció, két tagja korábban az Alma együttesben zenélt, őket még nem ismeri a közönség, de az élmény biztosított!

Kiflihajó koncert

A Kiflihajó egy különleges formájú péksütemény, mellyel a zene tengerén kalandozhatunk. A hajótest fantáziánk szerint készülhet édesen, sósan vagy csokisan, de fontos, hogy egy kis mosolyt is adjunk hozzá. Ha pedig mindenki készen áll egy zenés, mesés hajóútra, akkor kalandra fel a Kiflihajó legénységével!

A Kiflihajó fedélzete színpadként is szolgál, és már évek óta ismert a gyermekek számára, hiszen Körmendy Dávid, énekes-frontember, Csücsök kapitányként minden alkalommal innen köszönti az egybegyűlteket a koncerteken.

A Kiflihajó című lemez interaktív és változatos zenei műfajokban megszólaló dalai hamar népszerűek lettek. A zenekar tagjainak részvételével készült Szivárvány kapitány című dal videóklipje vagy a Kiflihajó névadó dalának videója rendszeresen látható a Minimax csatornáján is, de a youtube-on is elérhető.

Az esemény 2 éves kor alatt ingyenes.

Kiflihajó zenekar gyermekkoncertje

  1. november 13. (16 óra)

Székesfehérvár, Köfém Művelődési Ház

JEGYVÁSÁRLÁS: https://tixa.hu/kiflihajo-szfvar-2021

 

A rendezvények mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerülnek megrendezésre. A jelenlegi szabályozás szerint az előre megváltott helyjegyes kulturális események korlátozás nélkül látogathatók, így védettségi igazolvány nem szükséges.

Amennyiben időközben szigorítások lépnének érvénybe és a rendezvény időpontjában védettségi igazolványra lesz szükség, úgy a jegyek árát visszatérítjük azon vásárlóinknak, akik emiatt nem tudnak részt venni az eseményen.

Kiflihajó zenekar gyermekkoncertje

  1. november 13. (16 óra)

Székesfehérvár, Köfém Művelődési Ház

https://tixa.hu/kiflihajo-szfvar-2021

Kiflihajó koncert

Belépő:

2800 Ft

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Köfém Művház hírlevelére és értesüljön elsőként programjainkról!